MOVING TO NEW FORUM link https://telestreamforum.forumbee.com This forum will become READ ONLY on Wednesday May 25, 2016

Telestream Community Forum
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: EDL as source fails at Engine 7.1
Topic Summary: EDL fails and says (no importer found)
Created On: 5/24/2016 12:16 PM
Status Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Topic Tools Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View topic in raw text format. Print this topic.
 5/24/2016 12:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
helgetjelta

Posts: 7
Joined: 10/30/2008

Hi, I'm trying both intro/outro and the EDL for multi source encoding.

doing intro/outro is ok with same container, format, tracks etc... well, now this does not work as well.. I'm getting:
failed to load component: /Applications/Episode.app/Contents/Resorces/engine/bin/../component/pw_filter_video_introoutro/darwin/x86.......

But EDL ?

I have two heads, one film, and two tails..

Into premiere I put then into a timeline, with no gap. Export an EDL.
Dropping this edl intro source gives me this message at rendering.

initialisation failed (no importer found)

lisence Engine 7.1, on mac 10.10.5

/regards Helge

Edited: 5/24/2016 at 1:22 PM by helgetjelta
 5/24/2016 12:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
helgetjelta

Posts: 7
Joined: 10/30/2008

EDL looks like this:
TITLE: edl test with gap
FCM: NON-DROP FRAME

001 AX AA/V C 00:00:50:15 00:00:56:15 00:00:00:00 00:00:06:00
* FROM CLIP NAME: Head_6sec.mov

002 AX AA/V C 00:00:50:15 00:00:56:15 00:00:06:00 00:00:12:00
* FROM CLIP NAME: Head_2_6 sec.mov

003 AX AA/V C 00:00:00:00 00:00:32:12 00:00:12:00 00:00:44:12
* FROM CLIP NAME: Intro_outro_24fps_30sec.mov

004 AX AA/V C 00:01:06:19 00:01:16:19 00:00:44:12 00:00:54:12
* FROM CLIP NAME: Tail_10sec.mov

005 BL V C 00:00:00:00 00:00:03:14 00:00:54:12 00:00:58:02

006 AX AA/V C 00:01:06:19 00:01:11:19 00:00:58:02 00:01:03:02
* FROM CLIP NAME: Tail_2_5sec.mov
 5/24/2016 2:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
CraigS

Posts: 54277
Joined: 4/4/2007

No importer found can often be codec related. As a test can you import each file by itself and see if any single clip throws the error message.

-------------------------
CraigS
Telestream Desktop Forum Moderator

FuseTalk Basic Edition v4.0 - © 1999-2018 FuseTalk Inc. All rights reserved.

MOVING TO NEW FORUM link https://telestreamforum.forumbee.com This forum will become READ ONLY on Wednesday May 25, 2016